Thuis

Henan huafood machinery technology co., LTD Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
lopende band OEM / ODM R & D
1 2 3 4
Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD

1 2
Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD

1 2
Henan huafood machinery technology co., LTD Henan huafood machinery technology co., LTD

 • lopende band

  Onze fabriek wordt gevestigd in Zhengzhou-Stad, China. Het wordt strategisch gevestigd 3,5 kilometers zuiden van de kruising van Bohai-Road en Xintian-Weg. Het is dicht aan de snelweg en het station. Het is een inzameling van wetenschappelijke onderzoek, productie, ontwerp, verkoop en naverkoop. De moderne onderneming van voedselmachines.

  Henan huafood machinery technology co., LTD fabriek productielijn 0
  Wij hebben professionele techniek en technisch personeel, en creëren altijd high-tech producten met milieubescherming, groen, energy-saving en hoog rendement als onderzoek en ontwikkelingsprojecten voor gebruikers, en creëren betrouwbare kwaliteitsmerken voor gebruikers. Het de ervaren technici en materiaal van de overzichtsverwerking verstrekken een stevige stichting voor de vervaardiging van kwaliteitsmateriaal.

  Henan huafood machinery technology co., LTD fabriek productielijn 1

  Met jaren van productieervaring, heeft ons bedrijf onafhankelijk diverse types van het materiaal van de voedselverwerking en hulpmateriaal voor voorzijde en achtergedeelte ontwikkeld. De producten worden verkocht aan alle provincies, gemeenten en autonome gebieden in het land, en uitgevoerd naar alle landen en gebieden rond de wereld. Er is ook een tentoonstellingszaal naast onze fabriek, die divers materiaal van de voedselverwerking in binnen- en buitenland voor mensen huisvest om de machine op elk ogenblik te bezoeken en te testen.

  Henan huafood machinery technology co., LTD fabriek productielijn 2

 • OEM / ODM

  Met ons rijp en efficiënt productie en beheersysteem dat aan geavanceerde productiefaciliteiten en geavanceerde technologie wordt gekoppeld, in vertrouwen in binnen- en buitenland, voorzien wij gebruikers van onder OEM en ODM producten de van uitstekende kwaliteit en de diensten om aan de eis van klanten te voldoen.

  • OEM Aangeboden de Dienst
  • Aangeboden ontwerp de Dienst
  • Aangeboden kopersetiket

   Henan huafood machinery technology co., LTD fabriek productielijn 0

 • R & D

  Techniek en technisch personeel

  Techniek en technisch personeel meer dan 30 die door een gespecialiseerd technisch team samenstelden de van wie kennis werktuigkundigen, elektriciteit, hydraulische en automobieltechniek omvat

  Henan huafood machinery technology co., LTD fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Henan huafood machinery technology co., LTD

Contactpersoon: Mr. Jacky Miao

Tel.: +8615136129173

Fax: 86-371-56787763

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)